Overzicht bde19

Alle data solutions op één plek

Data Expo | 11 & 12 september 2024 | Jaarbeurs Utrecht

Voor iedereen die meer business value wil creëren door het toepassen van data is Data Expo hét event om nieuwe inzichten te vergaren. Op 11 & 12 september ontdek jij hoe je een strategie kan ontwikkelen die gedragen is door een datagedreven fundament en hoe je een écht data minded organisatie wordt. In Jaarbeurs Utrecht vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualisation en van data security tot ML/AI. Naast een aanbod van 100+ innovatieve exposanten vind je een uitgebreid lezingenprogramma in maar liefst 8 lezingenzalen én een keynote, waar jij inspiratie opdoet aan de hand van cases die gaan over dezelfde uitdagingen als waar jij voor staat. 

Voor alle lagen van de organisatie

Hoe groot je data-kennis, -uitdaging of -ambitie ook is

Niet alleen vind je handvatten voor al je data, analytics & cloud-vraagstukken, ook ontdek je de laatste ontwikkelingen in het data-landschap. Het brede aanbod van exposanten en sprekers maakt het data event geschikt voor alle lagen van de organisatie. Of je nu al wel of niet professioneel bezig bent met data. Twijfel je nog of een bezoek aan Data Expo ook voor jou waardevol kan zijn? Lees snel verder op deze pagina om te ontdekken voor wie de Data Expo relevant is. Vergeet daarnaast ook zeker niet het uitgebreide aanbod van exposanten en lezingen te bekijken!

Ik manage een data-team

Laat data-toepassingen landen in je organisatie

Is het schaalbaar maken van de data-toepassingen een van je grootste uitdagingen? Maakt jouw bedrijf een digitale transitie door, maar is de stap naar een data gedreven mentaliteit nog een brug te ver? Succes met data komt niet zonder slag of stoot!

Bekijk wat een bezoek aan de Data Expo jou kan brengen! Vergaar nieuwe inzichten en wissel ervaringen uit om in één of twee dagen up-to-date te raken.

MEER VOOR DATA-MANAGERS

BDE data manager

BDE data professional

Ik ontsluit data

Ontdek de laatste data-tools & -trends

Cloud opslag, koppelen van systemen, implementeren van dashboards en rapporten én ontwikkelen van nieuwe modellen en processen. Als data deskundige ben je continu bezig met het optimaliseren van de modellen om zo de juiste output te vergaren.

Tijdens Data Expo vind je de nieuwste data trends & ontwikkelingen en ontdek je welke tools en data-toepassingen perfect bij jouw organisatie aansluiten.

MEER VOOR DATA SPECIALISTEN

Ik manage een niet-data gerelateerd team

Maak betere beslissingen o.b.v. data

Heeft jouw organisatie een grote bulk aan data verzameld en wil je dit op een slimme manier gaan inzetten om bedrijfsprocessen en -resultaten te verbeteren? Aan de slag gaan met data roept veel vragen op: Is mijn data relevant genoeg? Hoe haal je waarde uit je data? Hoe snel verdien ik mijn investering terug? Helpt data wel écht bij het beantwoorden van mijn vraagstukken en optimaliseren van bedrijfsprocessen?

Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je op Data Expo. Je ontdekt welke stappen je moet zetten en komt erachter hoe waardevol jouw data is.

MEER VOOR BUSINESS MANAGERS

BDE niet data managers

BDE C-level

Ik bepaal strategie & visie (C-level)

Ontdek de kansen rondom data-gedreven werken

Een data-gedreven organisatie worden. We willen het allemaal, maar wat zegt dat eigenlijk? De data binnen je organisatie is een ware goudmijn en door de juiste inzet van algoritmes en voorspellende analyses wordt jouw investering goud waard. Benieuwd hoe organisaties die de digitale transformatie doormaken?

Tijdens Data Expo ontmoet je inspirerende sprekers en vind je een gevarieerd gezelschap data-organisaties en -professionals.

MEER VOOR C-LEVEL

Ik ben werkzaam in de IT

Bereid je voor op de enorme groei van data

Meer data? Meer systemen? Verbeterde privacy & security? Hoe pak je dat aan? De IT-sector krijgt steeds meer te maken met data, cloud-oplossingen en data security, en daarom is het belangrijk om deze thematiek op de agenda te zetten.

Laat je informeren en adviseren door professionals en ontdek hoe andere organisaties deze obstakels overwonnen.

MEER VOOR IT PROFESSIONALS

BDE it

                                                                                                                                         

Hoe groot je data ambities ook zijn, hierom bezoek je de Data Expo

  • Vind alle data, analytics & cloud oplossingen efficiënt onder één dak

  • Vergaar kennis & inspiratie over een specifiek (strategisch) vraagstuk

  • Vind en vergelijk tools, technologieën & partners

  • Ontdek de trends & ontwikkelingen in data-land

  • Ontmoet vakgenoten, bestaande en nieuwe relaties

MELD JE GRATIS AAN

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van Data Expo? Wij staan voor je klaar!

marketing@ogz.nl
+31(0)40-280 95 00